ΩΡΑΡΙΟ Δευτέρα - Κυριακή 08:00 - 23:00

Padel

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Λίγα Λόγια για το Padel

To Padel δημιουργήθηκε στο Μεξικό ενώ αυτή τη στιγμή είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ισπανία και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σε όλη την Ευρώπη. Έχει αποκτήσει το προσωνύμιο “τέννις με τοίχους” καθώς είναι ένα άθλημα που συνδυάζει στοιχεία του τέννις, του σκουός και της ρακέτας. Έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα. Το γήπεδο που παίζεται έχει ορθογώνιο σχήμα, με μήκος 20 μέτρα και πλάτος 10 μέτρα ενώ περιβάλλεται από μεταλλικό πλέγμα και τζάμια. Το άθλημα έχει επίσημους κανονισμούς από την παγκόσμια ομοσπονδία Padel (IPF-International Padel Federation), οι οποίοι είναι παρόμοιοι εαν όχι ίδιοι με αυτούς του τέννις, με μόνη διαφορά τον περιβάλλοντα τοίχο, ο οποίος είναι μέρος του παιχνιδιού.

Μαθήματα Padel στο Tenez Club Athena

To Tenez Club Athena προσφέρει υψηλής ποιότητας και έντασης πρόγραμμα μαθημάτων Padel για παιδιά και ενήλικες με σκοπό είτε την εκμάθηση του αθλήματος είτε τη βελτίωση της τεχνικής και αγωνιστικής απόδοσης.

Τα μαθήματα είναι είτε ιδιαίτερα είτε σε group 2 αθλούμενων και παραδίδονται μεμονωμένα αλλά και στα πλαίσια προσυμφωνημένου πακέτου μαθημάτων.

Ενοικίαση Γηπέδων Padel

Η ενοικίαση γηπέδων γίνεται για μία ή μιάμιση ώρα και προϋπόθεση είναι να υπάρχουν τέσσερις παίχτες σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει κράτηση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τέσσερις παίχτες, η Γραμματεία του Tenez Club Athena είναι πλήρως καταρτισμένη ώστε να βρει συμπαίκτες ή / και αντιπάλους (υπηρεσία matching) για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι ανάλογα με το αγωνιστικό επίπεδο σας

Ενοικίαση Γηπέδων Tennis & Padel

Διαθέσιμα γήπεδα από το πρωί!